Over ons

De initiatiefnemers achter de Boardroom Adventure zijn

Achtergond

De initiatiefnemers van dit event zijn Petra Vriens van Fe-Malevalue, Esther Mollema van Direction en Sandra Doelman van Talent naar de Top.
Zij hebben alledrie een jarenlange ervaring in individuele en teambegeleiding. Het belang van heterogeniteit staat daarbij centraal.
Zij hebben het initiatief genomen voor het opzetten van Boardoorm Adventure, omdat zij geloven in het feit dat wereldthema’s en bedrijfsissues alleen door een brede kijk en door inclusieve teams kunnen worden opgelost.

Leren doe je het beste door te ervaren:
1 beeld spreekt meer dan 1000 woorden, 1 ervaring spreekt meer dan 1000 beelden…..

Zoals je bent, ben je op je best.

Fe-Malevalue, Petra Vriens

Fe-Malevalue staat voor management development in de meest brede betekenis. Petra Vriens begeleidt kandidaten op het snijvlak van out placement en executive search naar een nieuwe uitdaging onder het concept Executive Placement. Hierbij staan inclusiviteit en heterogeniteit centraal.

Petra zelf heeft een achtergrond in de financiële dienstverlening en een brede ervaring in begeleiding van executives.

Direction, Esther Mollema

Esther Mollema gelooft dat de kracht van organisaties ligt in onze individuele verschillen. Ze is een expert en auteur over hoe diversiteit tot stand kan worden gebracht voor betere financiële en strategische resultaten. Als veelgevraagd spreker en trainer heeft Esther de wereld rondgereisd met haar inzichten in succesvol ondernemen, High Performance Organisaties (HPO) en Inclusie & Diversiteit. TheNextWomen heeft Esther erkend als een van de 100 meest succesvolle en invloedrijke vrouwelijke ondernemers in Nederland

Talent naar de Top, Sandra Doelman

Is senior consultant/trainer en programmamanager Boardroom Coaching bij Talent naar de Top. Zij zet zich met veel creativiteit, bevlogenheid én doelgerichtheid in om organisaties en teams inclusiever te maken. Zij is gespecialiseerd in Inclusief Leiderschap en Ervaren in het ontwikkelen van trainingen en workshops voor (top) management. Leiderschapsprogramma s voor vrouwen hebben haar bijzondere aandacht. Ook geeft zij masterclasses en werkt zij als coach op zowel individueel als op team niveau.

Motto: “Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better””. (Samuel Beckett)

Zoals je bent, ben je op je best