Het Event

Boardroom simulatie voor senior talenten

Het eerstvolgende event zal plaatsvinden op:

Datum:

Vrijdag, 20 november 2020

Aanvang:

13:00

Locatie:

KPMG, Laan van Langerhuize 1, 1186 DS Amstelveen

Het daarop volgende event zal plaatsvinden op:

Datum:

April 2021

Kosten

De kosten per deelnemer bedragen € 895, – ex BTW per deelnemer. Bij een inschrijving van meerdere deelnemers uit een organisatie kan een groepskorting worden afgesproken.

a

Boardroom Adventure

Tijdens een Boardroom simulatie worden senior talenten (m/v) uitgedaagd samen met bestuurders een actueel dilemma op te lossen. Bijvoorbeeld een case over digitalisering, productaansprakelijkheid of de zoektocht naar talent. Zij krijgen de opdracht om hierbij de kracht van diversiteit ten volle te benutten. Tijdens de simulatie wordt het probleem gedefinieerd, de mogelijke oplossingen bedacht en gemaakte keuzes beredeneerd.

Team Evaluatie

Daar blijft het niet bij: na afloop evalueert het team elkaar op een gelijkwaardige en inclusieve manier. Ook bespreekt het team -onder leiding van een facilitator- de teamprestaties en hoe de onderlinge verschillen hier aan hebben bijgedragen. Alle deelnemers ontvangen feedback over hun inbreng in een persoonlijke terugkoppeling met de facilitator.  

a
a

Boardroom Adventure

Voor alle deelnemers biedt de simulatie antwoorden op cruciale vragen als: hoe los je op dit niveau dilemma’s op, hoe ga je om met onderlinge verschillen en hoe ontwikkel je als team een visie voor de organisatie? En hoe draagt inclusiviteit bij aan andere, wellicht betere oplossingen?

Senior Talenten

Daarnaast ervaren de senior talenten welke waarde zij kunnen toevoegen en krijgen zij antwoord op de vraag: ben ik klaar om bestuurder te worden? Het initiatief nodigt de bestuurders (in spe) uit om hun ervaringen te delen hun netwerk te vergroten, samen te werken en geïnspireerd te raken door divers talent!

a